ORDINARY LOVE LYRIC

  Band kesukaan saya, menurut guwa ini band satu-satunya di dunia yang paling elit menurut guwa. Apalagi si Bono (vocalis) yang bikin saya demen karena philantropist nya itu. Band Irish ini udah lama guwa suka, selain diantara hitsnya yang laen seperti WITH OR WITHOUT YOU, MYSTERIOUS WAY, DESIRE. Nagh kali ini saya angkat lagu ORDINARY...
Read more

25 MINUTES LYRIC MLTR

JADUL tapi comfy. One of my fav when I was 12. Diputarin tiap hari sama Om saya. I’m in love with this song. Ceritanya tentang cowo’ yang ditinggal merried sama ceweknya. Paling ironi banget, si cewe bilang ” lu telat 25 menit”. Bisa saja kalau si cowo’ datang 25 menit yang lalu.. si cewe berubah...
Read more

WIND OF CHANGE LYRIC

  I follow the Moskva Down to Gorky Park Listening to the wind of change An August summer night Soldiers passing by Listening to the wind of change The world is closing in Did you ever think That we could be so close, like brothers The future’s in the air I can feel it everywhere...
Read more

ODE TO MY FAMILY LYRIC

  Doo, doo, doo, doo, doo, doo, doo, doo… Understand the things I say, don’t turn away from me, ‘Cause I’ve spent half my life out there, you wouldn’t disagree. Do you see me? Do you see? Do you like me? Do you like me standing there? Do you notice? Do you know? Do you...
Read more

GOO GOO DOLLS – IRIS

  And I’d give up forever to touch you ‘Cause I know that you feel me somehow You’re the closest to heaven that I’ll ever be And I don’t wanna go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life When sooner or later it’s...
Read more

BUFFALO SOLDIER BOB MARLEY

  A legend. Nggak ada yang nggak kenal ni rajanya gang Rasta. ahaha. Diantara beratus-ratus lagunya, paling suka yang ini setelah NO WOMAN NO CRY.   lyric: “Buffalo Soldier” Buffalo Soldier, Dreadlock Rasta: There was a Buffalo Soldier in the heart of America, Stolen from Africa, brought to America, Fighting on arrival, fighting for survival...
Read more

DON’T MATTER BY AKON

Persembahan Mastepiece from a nigga …. AAAAAAAKKKOOOOOOOOOOOOONNNNNN ! *ala-alatinju     Konvict Konvict Oh Ohoohwooe Oooh Ooohhwooe [Chorus:] Nobody wanna see us together But it don’t matter no ‘Cause I got you babe babe Nobody wanna see us together But it don’t matter no ‘Cause I got you babe ‘Cause we gonna fight Oh yes...
Read more

LOVE THE WAY YOU LIE LYRIC

    Dari ratusan lagu Eminem, baru lagu feat Rihanna ini yang bisa guwa hapal. Entah kenapa mungkin baru bisa kondisikan cara ngerappnya Mr.Slimshady. ahhaa… Tau kan Rapping? Harus cepat, kaya orang ngomel nggak berhenti*. Sampe harus ulang berapa kali untuk bisa samain intonasinya Eminem meskipun yaaa ngos2an.   here is the lyric:   Just...
Read more

SOMEBODY THAT I USED TO KNOW LYRIC

  Nama aslinya Wouter Wally De Backer dikenal dengan nama Gotye. Salah satu kebiasaan saya kalo dengerin lagu yaa pasti belakangan tau nama penyanyinya. Dengerin lagu ini setiap hari sampai dibuat terkejut saat beberapa kali take off pake Air Asia. Mereka putar lagu ini waktu itu take off di Changi Airport dan pas traveling ke...
Read more

ICONA POP – I LOVE IT

  ICONA POP Sebelumnya udah bahas 2 DJ cowok, sekarang bahas DUO Swedish DJ ini. Kalo ingat duo ini yaaa jadi ingat M2M…. Mereka adalah Caroline Hjelt dan Aino Jawo, dua wanita patah hati yang bertemu di sebuah pesta 4 tahun lalu. Pertemuan singkat itu tanpa mereka sadari berubah menjadi sebuah persahabatan yang melahirkan ‘I...
Read more